Дитину терміново госпіталізували: 6-річний хлопчик на прийомі у стоматолога проковтнув голку, дантист працював нелегально

Новий скандал зі стоматологом. Цього разу - в окупованому Криму. Там на прийомі у приватного дантиста маленький хлопчик проковтнув голку. Про цей інцидент розповіли у прес-службі так званого Слідчого комітету, передають Патріоти України.

Подія трапилася в Нижньогірському районі Криму. Саме там 29-річний приватний стоматолог в процесі лікування зуба дитини упустив голку, яка проникла хлопчику в шлунок.

"Лікар приватної практики, який надавав послуги населенню без відповідної ліцензії, під час лікування зуба допустив потрапляння стоматологічної голки в стравохід 6-річній дитині, заподіявши пошкодження, що підтверджено проведеною експертизою", - йдеться у повідомленні.

Дитина була госпіталізована в медустанову Сімферополя, де їй надали всю необхідну допомогу. Життю і здоров'ю хлопчика нічого не загрожує.

А от проти горе-стоматолога порушено кримінальну справу. Він підозрюється в наданні послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров'я.

Зауважимо, що дана подія набула резонансу ще й на фоні нещодавнього скандалу зі стоматологом у Рівному. Там лікарка била, душила і залякувала дітей у своєму кабінеті. На одному з відео навіть видно, як стоматолог знущається над трирічною дівчинкою з інвалідністю.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...