Дива не сталось: "Шахтар" з розгромним рахунком поступився "Інтеру" і залишив Лігу Європи

Фото: "Інтер" - "Шахтар"

Донецький "Шахтар" розгромно поступився міланському "Інтеру" в матчі за вихід у фінал Ліги Європи. Зустріч відбулася в Дюссельдорфі (Німеччина) на стадіоні "Дюссельдорф Арена" завершився з рахунком 5:0, зазначають Патріоти України.

Автором першого забитого м'яча на 19 хвилині став Лаутаро Мартінес. Вже у другому таймі перевага італійського клубу збільшив Даніло Д'Амброзіо. На 74 хвилині рахунок до розгромного довів Мартінес. Через кілька хвилин четвертий гол забив Лукаку, а на 83 він же оформив дубль.

Таким чином, міланці виходять у фінал Ліги Європи, де зустрінуться з "Севільєю". Іспанська команда напередодні перемогла Манчестер Юнайтед (2:1). Вирішальний матч відбудеться 21 серпня.


"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...