"Дива не сталося!": Опальна співачка-зрадниця відреагувала на скасування свого концерту в Києві

Директор Палацу "Україна" назвав інформацію про концерт Таїсії Повалій "провокацією", а продаж квитків незаконним.

Таїсія Повалій. Фото: соцмережі.

Українська співачка Таїсія Повалій, яка працює в Росії, відреагувала на скасування її ювілейного концерту в Києві. Виступ артистки мав відбутися 10 грудня у Палаці "Україна", передають Патріоти України.

Виконавиця написала пост, в якому особисто повідомила шанувальникам, що виступ не відбудеться. Вона також зазначила, що очікувала на диво, яке так і не сталося. "Дорогі мої! Скажу чесно, шалено хотілося дива! Адже це так важливо для мене! Ювілейний концерт цього року не відбудеться. Це, з одного боку, мене засмучує, а з іншого - я розумію, що потрібно ще час, а це значить, що мені знову доведеться не старіти", - написала Повалій, пообіцявши фанам "багато всього цікавого і найближчим часом".

Нагадаємо, що Таїсія Повалій не виступала на батьківщині з 2014-го року, зате вона була частою гостею на концертах в Кремлі, активно гастролювала в Росії. А в цьому році співачка вирішила дати великий концерт в Києві і приурочити його до свого 55-річчя. Інформація про виступ Повалій з'явилася 23 липня. Анонс події співачка розмістила на своїй сторінці в Instagram і відразу повідомила, що квитки вже є в продажу.

Когось ця новина порадувала, але більшість відреагували негативно, звинувативши артистку в зраді. А директор ДК назвав інформацію про концерт Повалій "провокацією", а продаж квитків незаконним.

Після цього співачка написала новий пост, в якому заявила, що її "дістала брехня навколо її персони". Вона написала, що в "Криму не була", а "на гастролі в РФ не тікає, а виїжджає". На початку вересня директор Палацу "Україна" Роман Недзельський повідомив, що концерт Таїсії Повалій не відбудуться. Він також підкреслив, що на цю дату вже заплановано інший захід.

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...