Дива не сталося: Підлітка, якого шукали усім містом, знайшли мертвим (відео)

Школяра Артема Логвинова, якого три дні шукали сотні добровольців, поліція, МНС і Нацгвардія, знайшли мертвим. Інформацію підтвердили в поліції, повідомляють Патріоти України.

Антона знайшли біля Олексіївського мосту на вул. Дерев'янко в Шевченківському районі, про причини смерті стане відомо тільки після експертизи. Як повідомили в поліції, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Правоохоронці разом з волонтерами оглядали район проживання зниклого хлопця і прилеглі території, покинуті будинки, лісосмуги, підвали і горища. Ювенальні поліцейські відпрацювали коло його знайомих і друзів.
Сьогодні ввечері тіло дитини знайшли під мостом в Шевченківському районі. На місці події працює слідчо-оперативна група. Всі обставини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, 15-річний Антон пропав увечері 8 лютого. Сварок вдома не було, сім'я у Антона благополучна, за словами мами, він постійно, кілька разів на день, дзвонив їй, коли йшов. В останній раз телефон підлітка "пеленгували" приблизно біля церкві, що поблизу Інституту низьких температур. Антона шукали сотні людей з ранку до ночі, пошуки не припинялися ні на хвилину.


В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...