Дива не сталося: Віцечемпіона України з боксу знайшли мертвим у Львові

Віцечемпіона України з боксу серед юніорів та переможця турніру пам'яті Євгена Кужельного-2023, 16-річного Назарія Малінкіна, якого 12 лютого оголосили у розшук, знайшли без ознак життя у Львові, повідомляє поліція Івано-Франківської області на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, юний спортсмен євро-африканської зовнішності зник ще 7 лютого, коли приблизно о 15:00 вийшов з дому в Коломиї Івано-Франківської області і не повернувся.

Торік Назарій Малінкін (праворуч) став віцечемпіоном України серед юніорів

Тіло Малінкіна доправили на експертизу. Слідчі проводять досудове розслідування за статтею 115 Кримінального кодексу України із позначкою «самогубство».

"Тону в твоїх очах...": Коміки "Ліги сміху" пожартували про потопельників у Тисі і роздратували Гетманцева (відео)

неділя, 19 травень 2024, 21:45

Коміки «Ліги сміху» в останньому випуску пожартували про ухилянтів у Тисі і втрапили в скандал. Сценка викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України. У виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступн...

Звірство достойне рашистів: У Чехії українець зв'язав ексдружину, засунув в жінку петарду і підірвав

неділя, 19 травень 2024, 21:38

У Чехії українець підірвав петарду у піхві своєї колишньої дружини. Прокуратура висунула звинувачення у замаху на вбивство і вимагає дуже суворого покарання. . Інцидент стався у місті Пльзень. За даними слідства, 36-річний громадянин України Олександр...