Дива пластики! Оксані Байрак - 57: Як змінювалася режисерка українських мелодрам після операцій (фото)

16 лютого свій 57-й день народження святкує кінорежисерка, сценаристка, продюсерка і телеведуча Оксана Байрак, передають Патріоти України.

За роки кар'єри автор популярних мелодрам неодноразово ставала героїнею всіляких сюжетів на телебаченні та в пресі, де увага приділялася не тільки її творчості, а й особистому життю. Зокрема, змінам у зовнішності, які не можна було не помітити. Ми вирішили пригадати, як змінювалася Оксана Байрак за останні кілька років.

Оксана Байрак народилася в Сімферополі в родині юриста та економіста. У 1985 році дівчина закінчила дефектологічний факультет Київського педагогічного інституту імені Горького, після чого два роки відпрацювала вчителем-логопедом. Незабаром Байрак зрозуміла, що її покликання - це кінематограф, тому в 1991 році отримала другу вищу освіту, закінчивши режисерський факультет Київського державного інституту театрального мистецтва імені Карпенка-Карого. Того ж року вперше спробувала себе в якості режисерки картини "Круїз, або Розлучна подорож".

Вже через кілька років справжню популярність їй принесли фільми та серіали "Жіноча інтуїція" (2003), "Тобі, справжньому" (2004), "Аврора" (2006), "Зимовий сон" (2011), "Пізнє каяття" (2013) , "Ніщо не трапляється двічі" (2018).

Сьогодні Оксану Байрак називають "королевою мелодрам", адже вона випускає по кілька рейтингових фільмів і телесеріалів на рік. Їй також належить Studio Bayrak - найбільша продюсерська кіностудія України. При цьому режисерка і сама частенько знімається в епізодичних ролях своїх проектів, веде популярні шоу на ТБ.Як і з кіно, за час кар'єри Оксана Байрак багато експериментувала зі своєю зовнішністю.

На початку своєї кар'єри режисерка стриглася доволі коротко, потім була блондинкою та брюнеткою з довшим волоссям. При цьому помітно змінювалася не тільки зачіска, а й риси обличчя Байрак. Сьогодні телеведуча не приховує, що зверталася за допомогою до пластичних хірургів - особливо після ДТП їй знадобилася ринопластика (виправлення форми носа). Судячи з усього, Байрак також змінювала губи, вилиці, робила комплексну підтяжку обличчя.

Судячи з останніх фото в соцмережах, режисерка захопилася активним способом життя і помітно схудла.

Шанувальники режисерки припускають, що можливою причиною таких метаморфоз є коханий Байрак - фітнес-тренер Георгій Москалюк, з яким вона познайомилася на зйомках програми "Давай одружимося".

Незважаючи на значну різницю у віці між закоханими (23 роки), пара вже багато років живе разом. У 2019 Байрак заінтригувала шанувальників знімком новонародженої дитини та підігріла чутки про те, що вона стала матір'ю в 55 років за допомогою сурогатної матері. Через деякий час режисерка підтвердила їх - сьогодні вона дійсно виховує дівчинку на ім'я Ліза.

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...