Дива трапляються: На Одещині напередодні Трійці 2-річний хлопчик випав з вікна 2-го поверху, а 4-річна дівчинка - з 9-го, обоє вижили

В Одеській області дворічний хлопчик і чотирирічна дівчинка випали з вікон квартир на другому і дев'ятому поверхах. Обидва дивом вижили, зараз малюки перебувають в лікарні.

Як передає Департамент комунікації Нацполіції, випадки сталися в різних населених пунктах регіону в суботу, 19 червня, зазначають Патріоти України.

Дворічний хлопчик постраждав в передмісті обласного центру на території колишнього Біляївського району - він випав з вікна другого поверху.

"Сьогодні в поліцію надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарню доставлено дворічного хлопчика, який випав з вікна другого поверху", - повідомили в главку.

Попередньо встановлено, що мама дитини в цей час поралася на кухні, а хлопчик грав в кімнаті. Він заліз на підвіконня і сперся на москітну сітку. Зараз малюк перебуває в реанімації, його стан лікарі оцінюють як важкий.

Чотирирічна дівчинка випала з балкона дев'ятого поверху багатоповерхівки на масиві Райдужному в передмісті Одеси, в Лиманці.

"За попередніми даними, вона грала на балконі, поки батьки займалися ремонтом в іншій кімнаті. На щастя, дитина вижила, зачепившись за дерева, які росли під вікном", - повідомили в поліції.

Співробітники Одеського районного управління поліції №2 з'ясовують повні обставини подій і вирішують питання про їх кваліфікації.

Правоохоронці також просять батьків, займаючись домашніми справами, не залишати малолітніх дітей без нагляду.

"Пильнуйте, щоб малюки не гралися біля відкритих вікон і пам’ятайте, що москітні сітки не здатні витримати вагу дитини. Тільки ваша увага може запобігти трагедії", - зазначили в поліції.


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...