Дивна смерть волонтера у Києві: Поліція розкрила зміст передсмертної записки Кучапіна

Записка ще має бути перевірена психологами і графологами, щоб встановити авторство.

У МВС повідомили важливі подробиці слідства за фактом смерті в Києві відомого волонтера Олексія Кучапіна, передають Патріоти України.

За словами директора департаменту комунікації МВС Артема Шевченка, на користь версії про самогубство може свідчити знайдена в квартирі записка. У ній загиблий написав, що його попереднє життя було «нехорошим, несправедливим», потім він змінився, але останнім часом йому знову не вдавалося бути хорошою людиною.
«А завершення записки, згідно первинного думку слідства, можна трактувати як прощання з цим світом», - цитує Шевченка ресурс Zmina.info. Проте сама записка ще повинна бути перевірена психологами і графологами, щоб встановити авторство.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...