Дивна упередженість: Жінка розлютилася, бо її доньку 1 вересня вигнали зі школи через... туфлі. Як ті виглядають

Кільком учням в перший день нового навчального року зробили догану за носіння "невідповідного взуття".

Одна зі шкіл в Англії зазнала критики з боку батьків учнів після того, як їхніх дітей відправили додому за невідповідне взуття. Як пише , учнів відсторонили від занять у перший день навчального року за носіння невідповідного взуття, включаючи прогулянкові черевики марки Nike і дизайнерські туфлі Vivienne Westwood (британський бренд люксового одягу та взуття).

За словами однієї з мам, чию дочку відправили додому через дизайнерські туфлі, адміністрація школи аргументувала це питаннями здоров'я і безпеки, тому що взуття не закриває верхню частину стопи.

"Я запитала, чи можу я купити їй лофери, і вони сказали, що це все одно неприйнятно, це повинні бути туфлі типу броги", - сказала вона.

Жінка була обурена такими претензіями, заявляючи, що її дочка носила такі туфлі в початковій школі, і у неї не було ніяких проблем.

"Це школа, а не табір. З ними поводяться так, ніби вони в армії", - обурилася жінка. Вона додала, що не збирається купувати доньці ще одну пару туфель, а краще переведе її в іншу школу.

У коментарях люди висловили жінці підтримку, відзначаючи, що туфлі виглядають елегантно і офіційно, і "яка різниця, який це бренд".

"Шпильки для волосся деяких кольорів заборонені, ключі від будинку в піджаку заборонені, школа схожа на табір для військовополонених", - відзначали коментатори.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...