Дивне рішення: У Росії постраждалим від коронавірусу роздаватимуть поросят та телят у якості "підтримки"

Точні списки нужденних будуть формуватися в органах соцзахисту за місцем проживання.

У Курганській області РФ місцева влада пообіцяли роздати насіннєву картоплю, двох поросят чи телят жителям, які втратили роботу через пандемію коронавірусу, а також малозабезпеченим. Про це заявив губернатор регіону Вадим Шумков, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Настоящее время".

"З середини травня в якості додаткової міри соціальної підтримки запускаємо безкоштовне надання насіннєвої картоплі або двох поросят чи телят з запасом кормів. Підтримка буде надаватися тим, хто раніше цим не займався, або готовий розширитися, підтвердивши певні умови", – заявив губернатор.

За його словами, для отримання допомоги громадянам потрібно буде підтвердити, що вони постраждали від епідемії коронавірусу і заходів, які російська влада вжила через епідемію, наприклад, довести, що їхній бізнес був закритий або позбувся замовлень. Точні списки нужденних будуть формуватися в органах соцзахисту за місцем проживання. Як зазначає ЗМІ, Курганська область – один з економічно неблагополучних регіонів Росії, за рівнем середньодушового грошового доходу регіон посідає 76-е місце в Росії з 85 суб'єктів. У регіоні за весь час епідемії було виявлено 52 випадки захворювання на коронавірусну інфекцію.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...