Дивні розваги скреп: Російські розробники запускають "Симулятор бухання online" (фото)

Російська студія Kavkaz Sila Games анонсувала запуск гри "Симулятор бухання online". Судячи зі сторінки проекту в Steam, гра повинна вийти 23 жовтня, передають Патріоти України.

У грі від першої особи можна вживати спиртні напої. Компанію гравцеві можуть скласти різні персонажі, в тому числі ведмідь. З особливостей симулятора автори називають голосовий чат, збірку анекдотів і перегляд телевізора в нетверезому вигляді.

«Симулятор бухання online» – це твій ідеальний солюшен для спільного розпиття алкоголю з джентльменами. Шукай таких самих вишуканих панів, як і ти, щоб обговорити геополітичні проблеми за пляшкою горілки», – зазначають розробники.


Серед минулих ігор Kavkaz Sila Games – симулятор тюремних загадок «Є два стільця», симулятори сидіння біля під'їзду, ходіння в туалет, лежання на ліжку, чищення зубів, життя в Росії та інші.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...