Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Кабінет міністрів України ухвалив рішення про запровадження перевірок пенсіонерів-чорнобильців, які претендують на щомісячну надбавку до пенсії в розмірі 2361 гривні. Про це повідомили на сайті уряду, передають Патріоти України. Згідно з постановою від...
У Чорному морі затонуло українське вантажне судно EILEEN. Рятувальники з трьох країн евакуювали весь екіпаж. Їх доставили у турецький порт Фільос. Про це у понеділок, 13 жовтня, повідомляє видання Maritime, передають Патріоти України. Зазначається, що ...