
Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.

До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Українці, які уже мають чинне бронювання, але хочуть змінити вид відстрочки, наприклад, через наявність дитини з інвалідністю, можуть подати відповідні документи через Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Іти до місцевого територіального цент...
. Польський Сейм відхилив законопроект президента Кароля Навроцького, в якому пропонувалося запровадити кримінальну відповідальність за "пропаганду бандеризму", передають Патріоти України з посиланням на RMF24. Як зазначає видання, ще у серпні Сейм ві...