
Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.

До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
У Швейцарії завершився перший судовий процес проти громадянина країни, який долучився добровольцем до лав Збройних сил України у війні проти Росії. Деталі резонансної справи повідомляє видання SRF, передають Патріоти України. Військовий суд у Майлені з...
В Одесі у четвер, 18 грудня, зафіксували випадки перекриття доріг мешканцями будинків, у яких тривалий час немає електропостачання. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram, передають Патріоти України. «Розумію емоції людей. Коли світ...