Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Забронювати громадянина віком до 25 років, тобто такого, що перебуває у статусі призовника, неможливо. Але система, яка відмовить у бронюванні призовника, не заблокує цю особу — і після досягнення 25-річного віку можна подавати цього громадянина на бро...
Як відомо, розмір майбутньої пенсії в Україні залежить від розміру заробітної плати, з якої сплачувалися страхові внески, та кількості років трудового стажу. Але непоодинокі випадки, коли людина відпрацювала на виробництві 40 років, а пенсію отримує не...