Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Громадянина Франції Софіана Сехілі, який намагався побити світовий рекорд з перетину Євразії на велосипеді, затримали у Росії. Про це повідомляє Le Monde, передають Патріоти України. Інформацію про затримання велосипедиста підтвердили російській пропаг...
У порту Чорноморська Одеської області 6 вересня виникла сильна пожежа, дим видно навіть з Одеси. Про це повідомляє "Думська", передають Патріоти України. На місці інциденту працюють рятувальники. . Попередньо, горить транспортна стрічка в порту, повід...