Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Виходить так, що і древні римляни до кінця не розібрались у тому, хто були оті завзяті пуни, що ледве не поклали край їхній республіці воєнним генієм Ганнібала і здатністю його сородичів відновлюватись ледве не з попілу. Упродовж понад двох тисяч років...
В Україні з початку повномасштабної війни триває загальна мобілізація, під час якої у ЗСУ призивають військовозобов'язаних громадян віком від 18 до 60 років. Деякі громадяни не підлягають мобілізації з різних причин, тому частина українців не може бути...