
Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.

До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
Британські дослідники попереджають: штучний інтелект невдовзі може замінити понад 70% сучасних професій. Машини стають розумнішими, швидшими й точнішими - і дедалі частіше виконують роботу, яку раніше вважали виключно людською, передають Патріоти Украї...
У Польщі заарештували російського науковця, представника Ермітажу, якого в Україні підозрюють у незаконних розкопках на території тимчасово окупованого Криму, передають Патріоти України з посиланням на RMF FM. За даними журналістів, Олександр Б. був за...