Зазначається, що під час приготування сендвічів можуть існувати особисті уподобання людини, що враховують її смакові якості. Також смак їжі може залежати від начинки, тому головним фактором залишається спосіб нарізування – на прямокутники або трикутники.
До того ж було допущено ще один спосіб нарізання бутерброда – трапеція. Однак за такої форми часто спочатку відкушують менший край, де також є скоринка. Тому трикутний вид сендвіча забезпечує кращий смак, підсумували експерти.
На гірськолижному курорті Драгобрат в Карпатах загинув 60-річний турист з Києва, який мав великий досвід походів. Про трагедію, яка сталася 18 травня в Рахівському районі, розповіли у туристичному клубі "Кулуар", передають Патріоти України. Зі словами ...
У мережі ширяться кадри силового затримання одного з громадян, ймовірно, представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) у Львові. Про це повідомляють місцеві пабліки, посилаючись на відповідне відео, передають ...