Дивний "витік": У мережу "злили" пісню учасників від Росії на Євробачення (відео)

Менеджерка петербурзької групи виступила з заявою, в якій не підтвердила, але і не спростувала інформацію про те, що пісня стане конкурсною.

Євробачення 2020 поповнилося ще однією піснею, правда цього разу - не офіційно. На каналі міжнародного пісенного конкурсу опубліковано уривок треку від представника РФ фрік рейв-групи Little Big. Колектив представив громадськості композицію "Uno", інформують Патріоти України.

Ймовірно, саме цю запальну пісню артисти і повезуть в Роттердам на Євробачення 2020 вже в травні. Так, трек до цього не з'являвся в жодному з альбомів музикантів. Фрагмент композиції тривалістю 15 секунд був опублікований на YouTube-каналі Євробачення із позначкою "Little Big "UNO" (Official Audio) Eurovision 2020 Russia".

Після цього менеджерка петербурзької групи виступила з заявою, в якій не підтвердила, але і не спростувала інформацію про те, що пісня стане конкурсною. Вона закликала дочекатися офіційного анонсу Little Big. Таким чином фанати артистів так і залишилася здивований і збентежені, що спровокувало скандал.

Між тим після дивного "витіку" в мережу треку солістка групи Софія Таюрська в своєму Instagram запевнила, що "Uno" не має жодного відношення до Євробачення. Вокаліст російської групи Леслі Рій, який зараз проживає у США в Нью-Йорку, ніяк не прокоментував ситуацію.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...