​Дивом ніхто не в'їхав: У Києві на під'їзді ло Хрещатика посеред доргоги утворилась чимала яма

В КМДА повідомили, що на бульварі Шевченка провалився асфальт.У неділю, 12 грудня, в центрі Києва сталася аварія на інженерних мережах. У зв'язку з цим обмежено рух, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київавтодор".

Зокрема, рух перекрито на бульварі Тараса Шевченка в напрямку вулиці Хрещатик.

"Через аварію на інженерних мережах перекрито рух усіма смугами в напрямку вул. Хрещатик. У зв'язку з обмеженням тимчасово змінили і маршрути громадського транспорту", - йдеться в повідомленні.

У центрі Києва провалився асфальт. Рух транспорту обмежено"Через аварію на водопровідних мережах утворився провал асфальтного покриття. Постраждалих і травмованих немає", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють співробітники "Київводоканалу".

"Завершити роботи планується до ранку понеділка", - йдеться в повідомленні.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...