Дивом "воскресла": У Дніпрі поліція випадково знайшла жінку, яка зникла 20 років тому

В Дніпрі поліція випадково знайшла жінку, яка зникла понад 20 років тому. У 2010 році суд визнав її мертвою, вона пропала у 2000 році. Про це повідомляє "Інформатор", передають Патріоти України.

Так, 4 січня в поліцію надійшла інформація про те, що біля школи №111, перехожий виявив чоловіка без ознак життя. Правоохоронці прибули на місце інциденту і встановили, що там з раннього ранку лежав труп бездомного.

Поліцейські почали брати свідчення у свідків і опитували жінку, яка знала бездомного. В ході розмови виявилося, що вона вважалася безвісти зниклою і навіть померлою. Жінка зникла у 2000 році, коли вона проживала в Криму, родичі її шукали. У 2010 році Бахчисарайський суд визнав її померлою.

Кримчанка, яка дивом "воскресла", розповіла історію свого життя. Колись вона приїхала в Дніпро до чоловіка і почала з ним жити. Однак незабаром він помер. Родичі чоловіка вигнали жінку з його квартири, їй довелося жити на вулиці. Під Києвом другу добу шукають зниклого рибалку (відео)Жінку доставили до відділку. Зараз поліцейські намагаються зв'язатися з її родичами.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...