Дивом врятували: В Івано-Франківську чоловік хотів підірвати себе з донькою через зустріч із колишньою

Поліцейські Івано-Франківська затримали чоловіка, який погрожував підірвати квартиру, де перебував разом із 10-річною донькою. Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської поліції, передають Патріоти України.

"20 січня о 2-й ночі на лінію 102 надійшло повідомлення від 35-річного чоловіка. Він повідомив, що замінував двері квартири й погрожував підірвати себе із 10-річною донькою, якщо не приїде його колишня дружина. На місце події оперативно прибули патрульні, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та інші екстрені служби", - повідомляють правоохоронці.

В Одесі чоловік зарізав знайомого через тарілку з-під холодцю (фото, відео)Після тригодинних перемовин із чоловіком, залучивши товариша франківця, поліцейські зайшли у квартиру. У цей час чоловік тримав у руках ніж. Завдяки злагодженим діям його затримали. В результаті ніхто не постраждав. Під час огляду помешкання вибухових пристроїв не виявили, утім вибухотехніки вилучили страйкбольну гранату.

Дитину заспокоїли та передали матері.

Правопорушника, який був у стані сп’яніння, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що франківець раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

"Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) та ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", - повідомили правоохоронці.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...