Дивом вижили і відразу побилися: Дикий інцидент на дорозі під Запоріжжям потрапив на відео

Удар від зіткнення був такої сили, що від машин залишилася купа металобрухту.

У Мелітополі, під Запоріжжям, сталася жахлива ДТП, в якій два авто розвернуло так, що за хвилину вони перетворилися на купу металобрухту. Відповідне відео опубліковано в Facebook-акаунті "ДТП України", передають Патріоти України.

"Відморожений" проїзд на червоний на великій швидкості. В результаті жорстке зіткнення і самосуд над винуватцем: черговий жорсткий треш в Мелітополі на перехресті Б.Хмельницького - вул. Героїв України", - йдеться в повідомленні.

На кадрах видно, як один з водіїв підходить до іншого і влаштовує кулачний бій прямо на місці аварії. Удар від зіткнення був такої сили, що від машин залишилася купа металобрухту. Автомобілістам лише дивом вдалося вижити.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...