Дивовижне видовище: В Австралії через сильний вітер водоспади потекли в зворотному напрямку (відео)

Вітер з Тасманового моря дме зі швидкістю до 70 кілометрів на годину у напрямку до стрімчаків, в результаті чого потік води з водоспадів не витримує напору.

У містечку Бундіна, на узбережжі австралійського штату Новий Південний Вельс, через сильний вітер два водоспади почали текти навпаки - знизу вгору. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Вітер з Тасманового моря дме зі швидкістю до 70 кілометрів на годину у напрямку до стрімчаків, в результаті чого потік води з водоспадів не витримує напору і змушений "текти" в зворотний бік. На відео видно, як вітер порушує природний потік води зі скелі і потік стрімко піднімається вгору та розбризкується в різні боки.

Окрім того, на узбережжі штату пройшли зливи, які викликали повені - місцевих жителів доводилось евакуйовувати.

Мінус майже 20 тис. посад: В Україні почнуться масові скорочення - ось хто потрапить під удар

вівторок, 19 березень 2024, 8:05

В Україні з 1 квітня 2024 року відбудеться скорочення вакантних штатних посад у системі державних органів влади. Планується. що скорочення торкнеться 19,3 тисячі посад. Про це йдеться на сайті Міністерства фінансів України, передають Патріоти України. ...

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...