Дивовижне видовище: В Австралії через сильний вітер водоспади потекли в зворотному напрямку (відео)

Вітер з Тасманового моря дме зі швидкістю до 70 кілометрів на годину у напрямку до стрімчаків, в результаті чого потік води з водоспадів не витримує напору.

У містечку Бундіна, на узбережжі австралійського штату Новий Південний Вельс, через сильний вітер два водоспади почали текти навпаки - знизу вгору. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Вітер з Тасманового моря дме зі швидкістю до 70 кілометрів на годину у напрямку до стрімчаків, в результаті чого потік води з водоспадів не витримує напору і змушений "текти" в зворотний бік. На відео видно, як вітер порушує природний потік води зі скелі і потік стрімко піднімається вгору та розбризкується в різні боки.

Окрім того, на узбережжі штату пройшли зливи, які викликали повені - місцевих жителів доводилось евакуйовувати.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...