Дивилися один одному прямо в очі: Чоловік зіштовхнувся із ведмедем у власному подвір'ї (відео)

У місті Ешвіл, штат Південна Кароліна, США, чоловік зіткнувся із ведмедем під час відпочинку на своєму подвір'ї. На щастя, звір на нього не напав, передають Патріоти України із посиланням на CNN.

Девід Оппенгеймер розповів, що камера з дверного дзвінка попередила його про рух за межами будинку. "Я озирнувся і нічого не побачив, але приблизно через хвилину з'явився ведмідь і виявився практично переді мною", - поділився приголомшений власник.

На кадрах видно, як ведмідь та чоловік дивляться одне на одного, а Оппенгеймер чіпляється за подушку і завмирає, доки ведмідь не тікає. Вони неабияк наполохали одне одного. "Коли це сталося, ми зустрілися очима, і я думав, що не можна дивитися в очі ведмедеві, але ми встановили візуальний контакт, і я не знав, що робити далі. Я подумав відвести очі, щоб подивитися трохи убік, але я хотів бути готовим налякати ведмедя, якщо він нападе на мене", - пригадав він.

На думку Девіда, ведмідь — це та сама тварина, яку він бачив у попередніх випадках, коли він блукав навколо будинку і здійснював набіги на годівницю для птахів. "Ведмеді тут дуже миролюбні, — сказав він. "Цей просто заскочив мене зненацька".

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...