Фанати у захваті: Джамала показала схудлу фігуру в ефектному весняному образі (фото)

Українська співачка і актриса кримськотатарського походження Джамала продемонструвала струнку фігуру після суворої дієти. Так, вона з'явилася в яскравому весняному вбранні, передають Патріоти України.

Відповідну серію знімків зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На ній були темні джинси з білими шнурками по всій довжині, чорний гольф з відкритими плечима і плащ жовтого кольору.

Артистка доповнила свій образ об'ємним медальйоном на шиї, виразним макіяжем та гарною зачіскою. Фанатам сподобався стильний образ знаменитості, тому в коментарях вони залишають багато компліментів для неї:"Джамалочка, ви така добра, розумна, успішна! Н е зупиняйтеся", "Класна яка", "Ось так круто!", "Вогонь!", "Красиво!".

Коротко про знаменитість:

  • Джамала – народна артистка України, випускниця Національної музичної академії України. Виконує пісні в жанрах джаз, соул, фанк, фолк, поп та електро, а також бере участь в оперних постановках і шоу.
  • У 2016 році стала переможницею на 61-му конкурсі пісні "Євробачення 2016" в Стокгольмі з піснею "1944".

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...