"Дженоа" вже зашкалює: У Андрія Шевченка виявили коронавірус удруге за 12 днів

Головний тренер Андрій Шевченко пропускає сьогоднішню гру 21 туру чемпіонату Італії зі "Спецією". Український фахівець склав позитивний тест на коронавірус та був ізольований. Про це повідомляє прес-служба італійського клубу на офіційному сайті, зазначають Патріоти України.

28 грудня 2021 року Шевченко заразився коронавірусом та ризикував пропустити гру 20-го туру італійської Серії А з "Сассуоло" (1:1), яка відбулася 6 січня. 5 січня українець повідомив, що склав негативний тест на COVID-19 та зможе бути присутнім на матчі. Сьогодні, 9 січня, прес-служба "Дженоа" повідомила, що Шевченко склав позитивний тест на коронавірус і не буде на матчі зі "Спецією". Керує "Дженоа" у матчі помічник Шевченка Мауро Тассотті.

Команда під керівництвом Андрія Шевченка ще жодного разу не вигравала у чемпіонаті Італії. Дві останні зустрічі "Дженоа" завершив унічию, що вже є певним досягненням для аутсайдера серії А.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...