"Джокович, здохни": В Хорватії на будівлі залишили послання відомому сербському тенісисту через COVID-19

Серб в розпал пандемії коронавiрусу організував турнір Adria Tour в хорватському Задарi.

Перша ракетка світу Новак Джокович піддався образам в хорватському Спліті. Невідомий написав фарбою побажання смерті сербському тенісистові, інформують Патріоти України.

"Джокович, помри. Наше єдине бажання – твоя швидка загибель. Привіт зі Спліта. Здохни", – наводить видання Dalmatinski portal послання на будівлі між вулицями Ліваньскою і Сіньскою. Напис швидко зафарбували. У міській адміністрації Спліта журналістів запевнили, що правоохоронні органи вже розбираються в тому, що трапилося і встановлюють особи авторів акції.

Нагадаємо, Новака Джоковича неодноразово критикували за погану організацію змагань в умовах пандемії. Після виступів позитивні тести на COVID-19 здали сам Новак Джокович, його тренер Горан Іванішевіч і фітнес-коуч, а також тенісисти Віктор Троїцькі, Борна Чорич і Григор Димитров.

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...