Дзвонив і плакав: Сестра українця, якого в Польщі залишили вмирати в лісі, розповіла про останню розмову із ним

Василь Чорней дуже важко сприйняв рішення дружини про розлучення.
Василь Чорней дуже сумував через розлучення. Фото: соцмережі.

Сестра українця Василя Чорнея, якого роботодавець у Польщі залишила вмирати в лісі,розповіла про його останній дзвінок, передають Патріоти України.

"Останній раз Василь телефонував мені 6 червня на мій день народження. Був сумним, навіть здалося, що він плакав. Я кликала його повернутися додому, якщо там все погано, але він не послухався. Його сльози і смуток могли бути пов'язані з дружиною, адже вона подала на розлучення", - зазначила Дар'я.

За її словами, Чорней мотався по заробітках - спочатку по Україні, а потім Польщі, Чехії. "Василь важко сприйняв те, що його залишила дружина Наталія. Ось і поїхав до Польщі, щоб платити дітям аліменти", - уточнила вона.

Так, у кінці минулого року від Чорнея пішла дружина - якраз, коли він повертався з чергових заробітків у Чехії. Жінка зібрала трьох дітей і переїхала в рідне село до своїх батьків. Чому вона зважилася на такий крок, Дар'я Чорней не знає.

Джерело: КП в Україні

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...