"Единственное доказательство невиновности - смерть": Під Києвом вчитель, звинувачений у педофілії, повісився (фото)

Учитель географії з села Мирне Бориспільського району Київської області, якого в березні цього року звинуватили в розбещенні своїх учнів, скоїв самогубство. Про це йдеться на сайті Мирненської школи в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, в березні цього року з'явилася інформація про те, що шкільний вчитель і за сумісництвом керівник гуртка Юрій Забродін в період з лютого 2018 по лютий 2019 здійснював розпусні дії щодо своїх учнів. Заяви на педагога написали батьки п'ятьох дітей. Весь цей час правоохоронці проводили розслідування.

В повідомленні школи не уточнюється, за яких саме обставин помер вчитель географії. Тим не менш, в коментарях люди, що знали вчителя, пишуть, що він покінчив життя самогубством.

Користувачі мережі закликають знайти винних і притягнути до відповідальності за звинувачення в педофілії.

  • Царство небесне. Хто відповість за цю смерть? Невже ці люди будуть спати спокійно?
  • Царство небесне. Тепер тих, хто робив наклеп, потрібно притягти за доведення до самогубства.
  • Царство небесне і Вічна пам'ять гарній, розумній і чесній людині, яку оговорили і знівечили життя... Дуже і дуже шкода.
  • Я в шоці, царство небесне. Винні у доведенні людини до самогубства повинні бути покарані.

Також у коментарях дівчина, яка ймовірно є дочкою вчителя, виклала уривок з нібито передсмертної записки педагога. А на сторінці дівчини можна знайти повний текст останнього послання Юрія Забродіна.

У передсмертній записці вчитель просить вибачення за гріх самогубства, а також вказує на тих, хто обмовою довів його до суїциду. Правда, прізвища цих людей замальовані.

Також Юрій вказує, що звинувачення в педофілії не дали йому виростити сина Богдана і просить рідних подбати про нього.

"Надія покинула мене. Який сенс жити, коли все, що робив протягом життя, зруйновано людською брехнею", - пише вчитель.

Учитель у своїх останніх словах говорить, що ніколи не зможе відмитися від наклепу і просить вибачення у тих, хто вірив у нього.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...