Ефект "Чорнобилю" НВО і третій ангел Апокаліпсису: Захід схвилювала звістка, що катастрофі на ЧАЕС передувала поява над станцією містичної істоти

Третій ангел затрубив, і впала з неба велика зірка, що палала подібно до світильни­ка, і впала на третю частину рік і на джерела вод. 11 Ім’я цієї зірки “полин”; і третя частина вод стала, як полин, і багато з людей по­мер­ло від вод, тому що вони стали

"Третій ангел затрубив, і впала з неба велика зірка, що палала подібно до світильни­ка, і впала на третю частину рік і на джерела вод. 11 Ім’я цієї зірки “полин”; і третя частина вод стала, як полин, і багато з людей по­мер­ло від вод, тому що вони стали гіркі"

Одкровення святого Іоана Богослова (Апокаліпсис)

Перед катастрофою в Чорнобилі робочі атомної електростанції нібито помітили в небі над містом містичне створіння. Про це повідомили кілька західних ЗМІ, відзначаючи, що мова йде про "людину-метелика", що з'являється перед великою бідою, зазначають Патріоти України.

Так, портал News Corp Australia повідомив про огидного гуманоїда з гігантськими крилами, який став знаком того, що всі, хто його бачить, приречені.

Британська Daily Star написала, що кілька робочих в диспетчерській АЕС на півночі стверджували, що бачили істоту, відому як "Чорний птах" Чорнобиля. Видання стверджує, що всі, хто його бачили і вижив страждають від кошмарів і страшних телефонних дзвінків.

Також ЗМІ відзначають, що "людина-метелик" є одним з найвідоміших персонажів міських легенд США. Вперше про неї заговорили в 1966 році в містечку Пойнт-Плезант.

Після того, як вона була помічена спостерігачами в 1967 році перед падінням Срібного моста, її стали вважати вісником лиха. На думку західних журналістів, вона стала передвісником нещастя і в Чорнобилі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...