Ефект вражає: Жінка знайшла несподівану заміну піці і схудла на десятки кілограм (фото до і після)

Мешканка Великої Британії Тіна Леонард змогла значно схуднути на незвичайній дієті - вона перестала їсти піцу і стала вживати до 15 перців в день. Розповідь про її схуднення і фото до і після опублікувало видання The Sun, передають Патріоти України.

За словами 44-річної жінки, секрет її схуднення полягає в тому, щоб їсти перець майже з "кожним прийомом їжі" замість того, щоб потурати собі, вживаючи нездорову їжу.

"Я одержима червоним перцем і купую його оптом. Я їм його майже з кожним прийомом їжі", - розповіла Тіна. Вона додала, що до набору ваги привели життєві негаразди - розлучення і зміна кар'єри. Стрес призвів до емоційного переїдання. Зокрема вона зловживала своєю улюбленою піцою з пепероні.

"Я знайшла розраду в їжі і вживала близько 3000 калорій в день, намагаючись уникати дзеркал і ваг. Коли мій розмір сукні виріс з десяти до двадцяти, я ховала голову в пісок", - ділиться спогадами жінка.

Однак, коли розмір її одягу збільшився вдвічі, вона вирішила взяти себе в руки і діяти. Жінка досягла успіху і скинула зайві кілограми.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...