Ефектно "зняв гіпс": Українець Беринчик нокаутував чемпіона з Чилі

У неділю, 21 березня, в рамках першого в році вечора боксу компанії братів Кличків K2 Promotions Ukraine 32-річний українець Денис Беринчик (15 перемог, 9 з них - нокаутом) в Броварах під Києвом бився з чемпіоном WBO Latino 36-річним чилійцем Хосе Санчесом (18 перемог, 7 з них - нокаутом, 2 поразки), інформують Патріоти України.

Беринчик як завжди ефектно вийшов до рингу. На цей раз він піднявся на лікарняну кушетку, попередньо «закувавши» свої ногу і руку в бутафорський гіпс. Поєдинок, на кону якого стояв чемпіонський пояс WBO International в легкій вазі, яким володіє наш співвітчизник, почався з неспішної розвідки Дениса. Розв'язка ж настала на початку третього раунду. Потужний удар українця потряс суперника, після чого наш співвітчизник кинувся добивати суперника, що змусило рефері достроково зупинити бій.
Після завершення поєдинку задоволений Беринчик одягнув футболку, на якій було написано звернення до російського бійця UFC Артему Лобову: «Лобов, давай влаштуємо бійку». Таким чином українець кинув виклик Лобову, щоб влаштувати бій на голих кулаках.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....