"Ей часто иногда лучше жевать, чем говорить": Добкін у мережі невдало накинувся на журналістку

Михайло Добкін намагався бути дотепним та іронічним, але в нього знову щось пішло не так...

Яніна Соколова швидко поставила Добкіна на місце. Ілюстрація: скріншот з відео.

Народний депутат України з фракції "Опозиційного блоку" Михайло Добкін знову вступив в словесну перепалку з журналісткою Яніною Соколовою, передають Патріоти України.

Політик в грубій манері прокоментував її пост в Twitter, в якому вона анонсувала вихід інтерв'ю з Дмитром Дубілетом, директором з інформаційних технологій в "ПриватБанку". "Дядя Петя дозволив у власників Привату інтерв'ю брати?! Чи все-таки ні?! Ох ви і перевертні!" - написав Добкін, додавши, що Соколовій "іноді краще жувати, ніж говорити".

Соколова ж не залишила без уваги висловлювання Добкіна, пожартувавши, що скучила за нардепом і мріє записати з ним інтерв'ю.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...