Екс-"беркут" під "дахом" Авакова: Головний університет України висловив ставлення до звірячого побиття свого викладача та ветерана АТО під судом над Стерненком

15 червня 2020 року, під час акції протесту біля Шевченківського районного суду поліція застосувала надмірну фізичну силу, завдавши ушкоджень аспіранту історичного факультету, учаснику бойових дій Кір’якову Олександру Євгеновичу. Обурення цією подією висловили на офіційному сайті Київського національного університету. Патріоти України пропонують вам прочитати звернення вишу до керівника ГУ поліції Києва.

З оприлюднених у ЗМІ повідомлень чітко видно, що О. Є. Кір’якова б’ють поліцейські, тоді як він вже лежить на землі. Таке нелюдське ставлення до громадянина, молодого дослідника та ветерана війни за незалежність не вкладається в рамки здорового глузду.

Коли весь світ накрила хвиля протестів проти поліцейського свавілля, коли Україну потрясають гучні скандали, пов’язані зі злочинами, вчиненими поліцією, боляче констатувати, що деякі наші правоохоронці розтоптали Конституцію, забули уроки Революції Гідності – і те, якою трагедією обернулися насильні дії їхніх попередників проти демонстрантів у 2013-2014 роках. Вони не хочуть бачити справжніх ворогів, які щодня вбивають наших захисників на Східному фронті.

Ми сподіваємося, що заява керівника ГУ поліції Києва А. Крищенка про відсторонення “запопадливих” поліцейських та початок службової перевірки дасть реальні результати, а не буде банальним окозамилюванням громадськості.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...