Екс-чемпіон перший у черзі за чотирма поясами: Джошуа проведе бій-реванш проти Усика, як це передбачено контрактом

Однак тепер місце та дату поєдинку обиратиме кримчанин, а не британець. Та і гонорар не буде поділений у співвідношенні 80% до 20% на користь побитого Джошуа.

Джошуа проведе бій-реванш проти Усика

Колишній чемпіон світу з боксу за трьома престижними версіями британець Ентоні Джошуа хоче провести бій-реванш проти українця Олександра Усика. З такою заявою виступив промоутер Джошуа Едді Хірн, повідомляють Патріоти України з посиланням на Isport.

Як стало відомо перед боєм, у разі поразки британець отримає можливість повернути свої пояси в реванші Усик - Джошуа, оскільки в контракті на перший бій прописаний пункт про обов'язковий повторний поєдинок.

Напередодні бою з українцем британський чемпіон підтвердив, що якщо він програє, то відбудеться негайний реванш Усик - Джошуа.

"Я неминуче отримаю реванш, якщо трапиться найгірше в поєдинку з Усиком. Я не зовсім розумію, яка ситуація у Тайсона Ф'юрі. Так що, якщо я програю, я знову буду битися з Усиком. Бій за звання абсолютного чемпіона буде відкладено. Якщо я здолаю Усика, буду битися з Ф'юрі або Вайлдером", - заявив Джошуа.

Своєю чергою промоутер українського боксера Олександр Красюк зазначав, що реванш Усик - Джошуа мав величезне значення для британця, коли підписувався контракт на перший бій.

"В угоду на бій Усика і Джошуа питання реваншу прописане для Ентоні, адже він чемпіон. Йому був важливий цей пункт у контракті. Питання реваншу стоїть дуже гостро. Ми прописали контракт на фантастичних умовах для Олександра Усика. Є всі шанси побачити два бої поспіль Усика з Джошуа", - сказав Красюк.

Таким чином, реванш Усик-Джошуа повинен відбутися, але коли й де відбудеться повторний поєдинок, поки невідомо.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик сенсаційно переміг чемпіона світу в суперважкій вазі за кількома версіями Ентоні Джошуа. Таким чином, українець відібрав у нього пояси WBA, IBF, WBO та IBO.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...