Екс-футболіст "Реала" та "ПСЖ" ледь не загинув під колесами машини - за кермом була його дівчина

Трагедією ледь не завершився похід на концерт екс-гравця мадридського «Реала» та французького «ПСЖ» 28-річного іспанського футболіста Хесе Родрігеса зі своєю дружиною Аурою Руїс, передають Патріоти України.

За інформацією видання Marca, пара посварилася після відвідування заходу, що пройшов на стадіоні «Гран Канарія Арена». За свідченнями очевидців, Аура сіла за кермо автомобіля та спробувала збити коханого. На щастя, серйозних наслідків вдалося уникнути, хоча все виглядало більш ніж реалістично (зокрема, спортсмен міг отримати серйозну травму ноги), і вже на наступний день Хесе, як ні в чому не бувало, заявився на тренування «Лас-Пальмаса», за який виступає з лютого нинішнього року.

При цьому сама дівчина стверджує, що у неї не було жодних подібних думок. «Я не заперечую, що ми посварилися, але я не хотіла його збивати. Я ніколи б у житті цього не зробила, тим паче з батьком моєї дитини. Дане відео зняв та розповсюдив у соцмережах хлопчик, а преса зберегла його й роздула із цього скандал», — наводить видання слова Руїс, яка тепер вимагає притягнути до відповідальності підлітка за поширення завідомо неправдивої інформації.

Додамо, що це вже не перший конфлікт між закоханими, який було винесено на публіку. Наприкінці 2020-го французький «ПСЖ», кольори якого Хесе захищав з 2016 року, розірвав контракт із футболістом після того, як гравець під час карантину відвідав закриту вечірку, а потім був звинувачений у подружній зраді.

Відзначимо, що за свою кар'єру футболіст став чемпіоном Іспанії та Франції, а також двічі, у 2014-му та 2016-му, тріумфував із мадридським «Реалом» у Лізі чемпіонів.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.