Екс-командир "Вагнера", який втік до Норвегії, проситься додому в Росію

Колишній командир "вагнерівців" Андрій Медведєв, який втік з РФ до Норвегії і попросив там притулку, хоче повернутися до Росії, пише Reuters. Екс-"вагнерівець" заявив, що відчув себе "хлопчиком у великій грі", частиною якої більше не хоче бути, передають Патріоти України.

"Нещодавно я вирішив, що готовий повернутися в Російську Федерацію. Я звернувся в посольство Росії в Осло за допомогою, щоб полегшити моє повернення", — сказав Медведєв і додав, що прийняв це рішення самостійно.

Він також заявив, що 18 травня передасть документи, які повинні допомогти йому повернутися в Росію. При цьому він зазначив, що побоюється, що в рідній країні його вб'ють.

"Я сподівався, що зможу знайти тут мир і спокій, що зможу залишити позаду всю політику, війну, армію, але якось не впорався. Подивимося, що буде в Росії. Якщо мене вб'ють, добре. Якщо не вб'ють, велике спасибі. Якщо виживу, тим більше спасибі", – сказав він.

Три дні залишався в комі: 27-річний суперважковаговик помер після першого нокауту в кар'єрі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:35

Конголезький суперважковаговик Арді Ндембо помер після поразки нокаутом від кубинця Нестора Сантани. Про це повідомляє промоутерська компанія Viva Promotions, передають Патріоти України. Бій Ндембо — Сантана відбувся 5 квітня в межах шоу Team Combat Le...

"Ти дискредитуєш наш сектор": Вболівальник "Карпат" прогнав з фанатської трибуни давнього соратника Медведчука (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 18:55

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в Українській Премʼєр-Лізі (УПЛ) на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму, повідомляють Патріоти України. Він був членом СДПУ(о), народним депутатом Укра...