Ексбойовик "ЛДНР" зізнався, що російські військові вбивають полонених українців

Колишній бойовик і сепаратист Владлен Татарський, який воював на Донбасі у складі проросійських угруповань "Л/ДНР", публічно заявив, що окупанти з РФ цинічно страчують українських солдатів, захоплених у полон. Щоб довести загарбника до військового злочину, досить невеликого тригера, передають Патріоти України.

Про це він сам написав на своєму Telegram-каналі. Російський фашист виявив у телефоні нашого бійця відеоролик із тілом убитого побратима, що створило привід для розправи без суду та слідства.

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...