Ексфутболіст збірної України Селезньов після переїзду до Росії побідкався, як тренер "Дніпра" змушував його розмовляти українською, і заявив, що Крим російський

Євген Селезньов

Колишній футболіст збірної України Євген Селезньов, коментуючи свій перехід у краснодарський клуб "Кубань" 2016 року, заявив, що Крим наразі належить Російськiй Федерації, зазначають Патріоти України.

В ефірі Youtube-каналу "Вацко-Live" журналіст запитав, чи зважував Селезньов перед поїздкою в Росію всi "за" і "проти" і те, що тут такого не зрозуміють. У відповідь нападник "Колоса" з села Ковалівка Васильківського району Київської області уточнив, що на півострові живе його мати.

"Я не думав, що до цього дійде. Крим наразi російський. У мене зараз там мама живе. Вона не може просто виїхати. Мені що, від матері відмовитися? Або, припустимо, не заїхати її не забрати? На той момент я, можливо, не до кінця все зважив. Найімовірніше, не до кінця все зважив. Я не думав, що такі наслідки можуть бути. Зовсім не думав. Це правда. Що тут народ так прийме перехід у Росію", – розповів Євген.

Також теперишній нападник "Колоса" розповів свою версію інциденту із головним тренером "Дніпра-1" Ігорем Йовічевічем, який стався після матчу 9-го туру УПЛ.

За словами ексфутболіста збірної України, він спочатку англійською попросив наставника, щоб той не тиснув на суддю.

"Я емоційна людина. Я не можу все пропустити повз вуха. Тут крик, шум. Сказав "Coach, please to easy" "("Тренере, легше" - англ.). Я його дуже поважаю, як тренера. А він мені "Ти повинен розмовляти зі мною українською мовою". Я нічого нікому не винен. Я дуже добре розмовляю українською, але хочу говорити російською. Ну ось хочу я! Чому мені хтось повинен дозволяти або забороняти? Я живу у вільній країні", – обурено заявив Селезньов в ефірі Youtube-каналу "Вацко Live".


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...