Ексфутболіст збірної України зіграв матч у Росії

Український півзахисник самарських "Крильев Совєтов" Дмитро Іванисеня провів весь матч у 1-му турі чемпіонату Росії з футболу. 28-річний уродженець Кривого Рогу вийшов у стартовому складі та провів усі 90 хвилин у гостьовій грі проти "Оренбурга" (2:4), передають Патріоти України.

Українець не виступав за клуб із 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. Місяць тому Дмитро взяв участь у товариській зустрічі проти "Рубіна".

6 квітня з'явилася інформація, що "Крила Рад" не дозволили Іванісені розірвати контракт. Хавбек нібито хотів залишити Росію після початку війни, проте "Крила" виставили завищені вимоги щодо розірвання договору.

Таким чином, за даними гравця луганської "Зорі" Артема Громова, який виступав за самарський клуб у 2017-му, Іванисеня опинився у заручниках. Нагадаємо, що Дмитро перейшов до клубу російської Прем'єр-ліги у липні минулого року з луганської "Зорі". За цей час встиг зіграти у 16 матчах РПЛ і одного разу вийшов на гру Кубка Росії.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...