Екшен з погонею на Троєщині: У Києві напали нардепа Борислава Березу (відео)

Злочинці тікали на автівках з підробленими номерами. Народний депутат підозрює в «наїзді» ділків грального бізнесу

Сьогодні, 26 березня, в Києві було скоєно напад на приймальню народного депутата Борислава Берези. Напад скоєно на вулиці Сержа Лифаря, 8, повідомив нардеп, зазначають Патріоти України.

За словами Берези, нападників було двоє. Згодом невідомі спробували втекти на кількох автівках, одним з яких був Range Rover чорного кольору з підробленими номерами. Помічники Берези кинулися в погоню за нападниками на своїх машинах і в підсумку загнали Range Rover в один з дворів за адресою вулиця Теодора Драйзера, 44, передає Інформатор. Зловмисники кинули автомобіль і зникли в невідомому напрямку.

Сам народний обранець допускає, що причиною нападу могла стати його професійна діяльність, зокрема перешкоджання розвитку грального бізнесу. Нардеп також звернувся до глави МВС Авакова, керівника Нацполіції Князева і начальника поліції Києва Крищенка з вимогою з'ясувати, хто напав на його приймальню, перешкоджаючи його професійній діяльності.

За попередньою інформацією, в зв'язку з нападом поліцейські розшукують два автомобіля. Чорний Renault Laguna з номерами BM6514BO, а також синій Chevrolet Lacetti з номерами AH7736KP.



88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...