Ексголовнокомандувач ЗСУ Залужний звернувся до українців

Ексголовнокомандувач ЗСУ і "залізний генерал" Валерій Залужний звернувся до українців з нагоди річниці повномасштабного вторгнення РФ. На своїй сторінці в ФБ він подякував українцям за їхню стійкість та мужність і вшанував полеглих воїнів, передають Патріоти України.

"Триває наш безкомпромісний і мужній супротив. 24 лютого 2022 року, сотні тисяч українців не злякалися російських ракетних атак та величезних колон техніки, і рушили добровольцями до лав Збройних Сил України. Завдяки мужності і жертовності українських громадян нам вдалося встояти. Нам вдалося зберегти себе і нашу Державу. Дякую всім, хто у ці хвилини на полі бою боронить нашу державу. Дякую всім, хто допомагає українській армії. Хто памʼятає, вірить, молиться та робить все можливе для Перемоги", — написав він.

"Залізний генерал" згадав про тих, хто віддав життя, захищаючи Україну і заявив, що впевнений, що перемога буде за Україною. "Вічна памʼять і шана воїнам, хто віддав життя за свободу Батьківщини. Я вірю і точно знаю — ми переможемо! Слава Україні", — зазначив генерал.

В коментарях тисячі українців висловили подяку генералу Залужному та генералу Сергію Шапталі, фото з яким розмістив ексголовнокомандувач, за захист України у перші 2 роки війни.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...