Ексгравець збірної України передбачив Довбику велике майбутнє після неймовірного голу в Лізі Європи (відео)

Нападник збірної України Артем Довбик відзначився за Рому у матчі проти Атлетіка з Більбао (1:1) у першому турі Ліги Європи. Це взяття воріт стало для Артема третім поспіль у футболці римлян, зазначають Патріоти України.

Українець відкрив рахунок у матчі на 32-й хвилині, однак італійці не змогли втримати перемогу після заміни Довбика.

Цікаво, що італійські коментатори шаленіли від голу Артема, а дружина футболіста показала емоції фанатів Роми після його взяття воріт.

Журналіст NV Андрій Павлечко ексклюзивно поспілкувався з колишнім гравцем збірної України Ігорем Худоб’яком про Артема Довбика. Легенда львівських Карпат розповів, завдяки чому форвард почав забивати за Рому та спрогнозував скільки разів нападник відзначиться у ворота суперників у цьому сезоні.

«Дуже приємно, що в українського форварда є така статистика в Європі - гол у третьому матчі поспіль. Думаю, що, причиною цього є те, що після приходу нового тренера змінилась атмосфера в клубі, що трішки допомогло Довбику. Так, він більше почав розуміти партнерів і партнери тепер розуміють його, пройшов час, вони зігралися.

У ворота Атлетіка з Більбао Артем дуже круто забив після кросу лівого захисника. Думаю, що тренер задоволений його діями, а замінив його, бо дає шанс іншим форвардам проявити себе. Артем підходить Ромі, я думаю, він би підійшов багатьом топклубам Європи, яким потрібен такий центр форварда таранного типу. Довбик схожий трішки на Лукаку, може менш габаритний, але щось схоже в них є.

В мене не було сумнівів щодо трансферу Довбика в Рому, Артем добре обдумав це рішення, зважив, і це немає значення, бо він забиває голи, допомагає команді та приносить користь. Якщо він буде далі це робити, то зможе перейти й в Атлетіко, і будь-який інший топклуб. Якщо буде забивати так, як в попередніх трьох іграх, то напевно заб'є близько 40 голів за сезон (сміється). Але насправді, я думаю, що 20 голів мав би Довбик забити, а точніше більше, ніж 20″, — сказав Худоб’як.

Джерело: НВ

На Черкащин водійка збила 3-річну дитину - шокуюче відео збурило соцмережі

п’ятниця, 27 вересень 2024, 18:22

У місті Сміла Черкаської області на пішохідному переході водійка автомобіля “Renault” скоїла ДТП, збивши з ніг 3-річного хлопчика, і втекла з місця події. На щастя, дитина не зазнала значних тілесних ушкоджень, а винуватицю аварії вже встановила поліці...

А ви це знали? Кого в СРСР називали "душманами"

п’ятниця, 27 вересень 2024, 17:56

Сучасні любителі пива живуть, як в раю – у постійному доступі можна знайти як заводські сорти, так і продукцію маленьких пивоварень і навіть оригінальний крафт. В СРСР, як тоді жартували, напій був лише двох сортів – пиво є або пива нема. І цей дефіцит...