Експерти попередили про небезпеку: Прострочену рибу продають у кожному українському магазині

В документах на продукт може бути зазначено, що він утилізований, але насправді...

Неякісну рибу можна знайти в будь-якому магазині України, чи то великий супермаркет, чи то кіоск. Про це розповів виконавчий директор Союзу споживачів України Максим Несміянов, передають Патріоти України.

"Як показує практика, навіть міжнародні мережі в Україні примудряються продавати акційну червону рибу простроченою", – зауважив він. Несміянов додав, що, коли рибу за привабливою, мінімальною ціною не вдається продати до закінчення її терміну реалізації, вона продається простроченою.

Він допустив, що в документах на продукт може бути зазначено, що він утилізований. "Може, за документами її немає, вона пішла на утилізацію, але по факту вона пішла комусь у прибуток". "Причому, це у відомих мережах. А в маленьких це взагалі як норма, там хаос коїться", – запевнив експерт.

Відповідаючи на питання, де найчастіше продають неякісну рибу, Несміянов сказав: "Все залежить від того, де ви купуєте. Все-таки базар – це базар, супермаркет – це супермаркет, інтернет – це інтернет. Але неякісну рибу можна знайти в будь-якому магазині. Відсоток сказати складно, все надто індивідуально".

Співзасновник "Культурного десанту" пояснив, чому відмовив Лободі і Потапу у виступі на передовій

неділя, 28 квітень 2024, 20:06

Співак, музичний продюсер і співзасновник Культурного десанту Олександр Чемеров на проєкті Муз_Тренд розповів, що не вірить у щирі наміри Лободи і Потапа і тому ці артисти не виступають на передовій перед захисниками України, передають Патріоти України...

"Нас фінансує... Пенсійний фонд": Як військовий "Дід" веде чоловіків 60+ нищити окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:55

Проти армії Російської Федерації ведуть "неофіційну" війну українські дідусі, яких об'єднав у ротно-тактичну групу 67-річний Олександр Таран - по-фронтовому "Дід". Йдеться про бійців, що не входять до складу Збройних сил України через літній вік. Однак...