Експерти прогнозують, що буде ще гірше: У Тюмені не вщухають масштабні лісові пожежі, людей евакуюють

У російській Тюмені вже довгий час не вщухають лісові пожежі. Метеорологи попереджають, що ситуація лише погіршуватиметься, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що вигоріло вже понад 60 тисяч гектарів зелених насаджень. Полум'я знищило житлові будинки та базу відпочинку. Про постраждалих не повідомляється, однак кілька місцевих жителів потребували психологічної допомоги через шоковий стан.

Також через загрозу займання з місцевої психіатричної лікарні вже евакуювали понад три сотні пацієнтів. Зазначається, що пожежі виникли через спекотну погоду. За словами метеорологів, найближчими днями температура ставатиме ще вищою. У центральній Росії прогнозують до +35. Передбачається, що ситуація з лісовими пожежами погіршиться.

Джерело: ТСН.ua

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...