Експерти склали ТОП-20 "найсмачніших" міст світу

Серед лідерів є і несподіванки на кшталт Бангкоку і Сан-Паулу...

Журнал National Geographic провівши масштабне дослідження, склавши список найбільш гастрономічних міст на планеті, передають Патріоти України.

Перше місце займає Лондон. За оцінками експертів, столиця Великобританії може запропонувати своїм гостям як мінімум 70 різних ресторанів, кожен з яких має від однієї до трьох зірок Мішлен.

На другому місці - Токіо. Столиця Японії на думку багатьох мандрівників є «смачним» мегаполісом світу через величезну кількість «мішленівських» ресторанів.

Трійку лідерів замикає столиця Південної Кореї - Сеул. Там експерти відзначають велике розмаїття варіацій традиційних страв - на зразок корейської кров'яної ковбаси, яку без ускладнень можна знайти на одному з найбільших ринків світу - на ринку Кванчжан з більш ніж п'ятьма тисячами торгових точок.
Після лідерів рейтингу слідують: Париж - 4-е місце, Нью-Йорк - 5-е місце, Рим - 6-е місце, а також і несподівані начебто Бангкок - 7-е місце або Сан-Паулу - 8-е місце. Замикають список Барселона - 9-е місце і Дубай - 10-е місце.
Також до списку увійшли Стамбул, Сінгапур, Мадрид, Шанхай, Осака, Лас-Вегас, Гонконг, Берлін, Пекін, Ріо-де-Жанейро, Нью-Делі.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...