Справа не тільки у фігурі: Експерти з'ясували, чому деякі чоловіки люблять жінок з пишними формами

Фахівці назвали ряд причин любові чоловіків до дівчат з пишними формами. Як пише турецька газета Milliyet, це пов'язано з низкою їх якостей, а не тільки з фігурою, передають Патріоти України.

В першу чергу, інтерес чоловіків до повних дівчат пов'язаний з їжею – одним з найбільших задоволень у житті.

"Це одне з кращих занять для закоханих на побаченні чи подружжя, яке живе в шлюбі. Тому, навіть якщо в пріоритеті збереження здоров'я, то дієти слід дотримуватися час від часу, але вона не обов'язково має ставати метою життя", – відзначили експерти.

Другою причиною того, що чоловіки віддають перевагу таким жінкам, фахівці назвали обійми. За визнанням багатьох молодих людей, їх більш приємно обіймати.

По-третє, чоловіки роблять вибір на користь власниць пишних форм, тому що їм ніколи не буває з ними нудно завдяки їх оптимізму, грайливому і доброму характеру та балакучості. Крім того, пишнотілі жінки здаються чоловікам здоровими.

Також молоді люди виділили дві ключові риси, якими володіють такі дівчата: вони більш впевнені в собі і люблять себе такими, якими вони є, а також здатні справлятися з труднощами.

Остання риса повних дівчат, яка приваблює чоловіків, – їхня ласка і здатність піклуватися про інших. При цьому такі жінки люблять проводити більше часу зі своїми обранцями.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...