Екссуперник Усика зізнався, чому пішов з боксу після поразки від українця

Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Белью розповів, чому прийняв рішення завершити професійну кар'єру після поразки від українського боксера Олександра Усика. Відомий британець зізнався, що вирішив повісити рукавички на цвях, бо побоювався за своє здоров'я, передають Патріоти України.

"Моє тіло зупинило мене. Це було дуже небезпечно. Згідно з оцінками, професійний боксер пропускає 50 тисяч ударів в голову в рік. Помножте цю цифру на 12 - мене вдарили по голові 1,1 мільйона разів. У якийсь момент це дасть про себе знати.

Я можу це прийняти. Я знав, куди я йшов. Я був одним із боксерів, які знали, на що підписалися. Якщо інші бійці починають говорити: "Мені не варто було цього відчувати", то я підписався на це. Це те, що для мене головне, те що я роблю.

Якщо завтра я опинюся в комі через пропущені удари, то ні з ким не буду судитися, бо це не їхня вина. Я вибрав займатися боксом. Я звик говорити дружині, що у мене буде важкий бій, що в якийсь момент я буду сильно шокований. І вона про це знала. Так що потрібно просто прийняти це", - наводить слова Тоні Белью Boxing Social.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...