Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив, що через 200 років всі забудуть, що був такий футболіст, однак зараз українці не пробачать екскапітану збірної зраду Батьківщини, передають Патріоти України.

— Що думаєте про Тимощука і його мовчання про повномасштабну війну в Україні?

— Оцінювати я не можу, бо не дуже знайомий з Анатолієм. Звичайно, є приклади наших футболістів, які були в тренерських штабах [російських клубів], але з початком повномасштабної війни пішли. Я не підтримую його рішення залишитися там працювати. Це його вибір і йому з цим жити, але хотілося б послухати його.

— Людина вибрала гроші, це зрозуміло. Але він не просто сидить тихо, а навіть звернувся до суду у Швейцарії, щоб йому повернули всі титули, яких УАФ його позбавила. Цю людину вже ніколи не пробачать в Україні?

— Навряд чи. Він був лідером і легендою нашої збірної, виходив із капітанською пов’язкою. Забудуть про нього, що був такий футболіст через 200 років, але в наш час не пробачать. І будуть мати рацію.

— Хтось узагалі вам із росіян телефонував після 24 лютого? Говорив слова підтримки?

— Ні, нічого такого не було. Ніхто не дзвонив, хоча там і родичі є. Але давно не зідзвонюємося вже. Я можу нав’язувати комусь свою думку не можу і не хочу. У мене є своя думка і я вірю, що наша Україна вистоїть і ми будемо щасливі, — сказав Бабич.

Сума неприємно здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою вдвічі вищою за середню

субота, 18 травень 2024, 6:47

В Україні із зарплатою вдвічі вищою за середню (це понад 33 тис. грн за даними Пенсійного фонду) можна отримати пенсію у розмірі 9 491,5 грн. Така пенсія можлива за умови наявності 35 років стажу. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з оста...

"Дозволили мені": Співзасновник Apple поділився стратегією виховання, яку використовували його батьки

субота, 18 травень 2024, 6:30

73-річний співзасновник Apple Стів Возняк поділився, що у вихованні його батьки повністю дозволяли йому слідувати власним захопленням. Завдяки цьому він зміг вирости щасливим і успішним. Таку ж стратегію він використовує і в вихованні своїх дітей. Відо...