Ексворотар молодіжної збірної України втік до Росії

Український воротар Мирослав Зновенко, останнім клубом якого був «Дніпро-1», зіграв у товариському матчі за московський «Спартак-2». 21-річний футболіст відіграв 26 хвилин в матчі проти «Єнісея» на «Кинопоиск FNL Camp». За інформацією Transfermarkt, перехід відбувся 5 лютого, але офіційної інформації немає, зазначають Патріоти України.

Зновенко – уродженець окупованого Луганська. У 2014-му перебрався з академії «Зорі» до академії «Металіста», пізніше – до академії «Дніпра».

У 2019 році перейшов до «Дніпра-1», звідки віддавався в оренду «Нікополю» та «Металісту». З липня 2023-го знаходився без клубу.

Також на рахунку воротаря 5 матчів за молодіжні збірні України – 1 матч за U-21 та 4 за U-18.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...