Екзорцист попередив жінку, що в її кота вселився демон - ця порода і правда незвичайна (фото)

У будинку Елісон Калхаген зі штату Вісконсін (США) живе Піксель - дворічний кіт породи корніш рекс. Час від часу жінка ділиться в соцмережах його фотографіями, і одного разу в повідомлення до неї постукав екзорцист, передають Патріоти України.

Непрошений порадник попередив власницю Пікселя про демонічну присутність. "Думаю, він намагався сказати мені, чому мій кіт корчить всі ці божевільні пики", - говорить Елісон.

Екзорцист заявив, що якийсь демон використовує кота як маріонетку і управляє його мордочкою. Щоб вигнати нечисть, він порадив господині посадити кота у клітку і молитися "архангелу Михаїлу", щоб демон пішов.

Калхаген не вперше роблять зауваження щодо зовнішності її кота.

"Люди весь час говорять: "Це найжахливіший кіт, якого я колись бачив". Ніби живий демон сонного паралічу, - сказала господиня. - Якби вони побачили його посеред ночі, це налякало б їх до смерті".

Жінка вважає, що людей шокує непропорційно маленька голова її улюбленця, його худорляве тіло і опуклі очі - риси, які досить типові для породи корніш рекс.

"Якщо люди не бачили таку кішку раніше, вони, можливо, будуть трохи боятися, бо не зовсім розуміють, на що дивляться", - сказала Калхаген.

Однак Пікселю не пристало соромитися своєї зовнішності: в соцмережах за ним стежать 12 тис. чоловік, а його фото у костюмі виграло конкурс фотографій на Хеловін у місцевого ветеринара.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає