"Еле ходит, бедная! Молимся всей семьей за нее!": Фани Пугачової почали переживати за її здоров'я

Днями в мережу потрапило відео, на якому співачка Алла Пугачова не змогла самостійно вийти з автомобіля і їй допомагали, взявши під руки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання dni.ru.

Користувачі почали активно обговорювати здоров'я співачки після цього інциденту. Як вважають багато фанатів, 72-річна артистка різко здала, і, найімовірніше, у неї є серйозні проблеми зі здоров'ям. Фанати впевнені, що сама Пугачова ніколи не розповість правду про самопочуття, і залишається тільки гадати, що відбувається з артисткою. «Еле ходит, бедная! Надеюсь, хотя бы здорова. Молимся всей семьей за нее!», «На ладан стала дышать», - пишуть фани.

Однак, незважаючи на похилий вік, Примадонна продовжує експериментувати з гардеробом і зовнішністю. Зокрема, для цієї поїздки співачка вибрала дуже короткі білі шорти, модні білі кеди і світлий плащ. Потрібно віддати належне Аллі Борисівні, оскільки якийсь час назад вона розлучилася із зайвою вагою і виглядає просто чудово.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...