Електрики випадково знайшли секретні тунелі часів Середньовіччя - зберігають велику таємницю (відео)

Під час земляних робіт робітники комунальної служби в Уельсі випадково виявили тунель часів Середньовіччя з кам'яними склепіннями, який не був відображений на старовинних планах. Про це повідомляє ВВС, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

Невідома раніше споруда розташована недалеко від Тинтернського абатства на західному березі річки Уай в Монмутширі. Натрапили на нього абсолютно випадково, коли один з місцевих жителів попросив електротехніків Валлійської комунальної компанії перенести стовп електроопори. Під час земляних робіт робітники побачили провал. який спочатку прийняли за колодязь або карстову печеру.

Коли до виявлених об'єктів придивилися пильніше, то побачили, що це добре збережений підземний хід висотою 1,2 метра, укріплений кам'яними блоками, який проходить прямо під дорогою, паралельно до струмка.

"Я брав участь в інших розкопках, де ми знаходили старі колодязі і підвали, не показані на будь-яких планах. Але нічого більш захоплюючого і вражаючого, ніж це, я не зустрічав", - зазначив технічний фахівець Аллін Гор, який керував земляними роботами . Тепер знахідку вивчають представники служби історичної та культурної спадщини і професійні археологи.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...