Еліс повернули господині: У руїнах будинку на Позняках в Києві через два тижні знайшли живу кішку (фото)

Кішку виявили рятувальники КАРС "Київської служби порятунку" і рятувальник, якого називають "Кототато".

Сьогодні, 3 липня, в руїнах будинку на Позняках, в якому стався вибух, рятувальники зайшли живу кішку. Про це повідомляє Олена Крижанівська, на сторінці "Котоберфест" в Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, кішку виявили рятувальники КАРС "Київської служби порятунку" і рятувальник, якого називають "Кототато". Те, що під одними з завалів повинна бути кішка, їм підказав досвід кошатників. Спочатку знайшли лоток і миски, згадали, що господарі розвішували оголошення про зниклу кішку. Все ж таки, рятувальники в черговий раз полізли під завали з ліхтарями і побачили перелякані очі кішки під диваном.

За словами Олени, фотографуватись з кішкою і піаритися на цьому питанні - рятувальники відмовилися. Шотландську висловуху Еліс вже повернули господині.


"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...