Елітна ДТП: У центрі Києва Lexus потрапив влетів у будівлю, а Mercedes зніс світлофор та пошкодив паркан (відео)

На щястя обійшлося без жертв. Водій Lexus стверджує, що у всьому винний Mercedes

Увечері в суботу, 30 березня, в центрі Києва зіткнулися Mercedes і Lexus, в результаті чого одна машина влетіла в огорожу і знесла світлофор, а друга врізалася в будинок, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інформатор".

За словами водія Lexus, він рухався вгору по бульвару Шевченка на зелене світло. У цей момент на перехрестя з вулиці Терещенківської на червоний сигнал світлофора виїхав Mercedes. Водії не впоралися з керуванням, і машини зіткнулися.

Lexus вдарив Mercedes з боку водія, в результаті чого останній влетів у паркан і зніс світлофор. А Lexus розвернуло на дорозі, і автомобіль влетів в будівлю на протилежному боці. На щастя, подія обійшлася без постраждалих.

Як повідомляється, у Lexus повністю зім'ята передня частина, однак спрацювали подушки безпеки, яка допомогла водієві і дівчині-пасажиру уникнути травм. У Mercedes також розбитий перед і зім'ята бічна частина. Відзначається також, що на перехресті, де сталася ДТП, відсутні повторювачі сигналу світлофорів.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...